• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Vallen droom picture

Vallen droom picture

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 07:00

Dromen of visioenen waarin je valt vertellen je over een erkenning van bepaalde onzekerheden en angsten, problemen, emoties, gevoelens en obstakels die je hebt in je leven. Een andere uitleg is dat je je overweldigt voelt of dat je de boel even niet in de hand hebt in het leven; dit kan zowel op je werk als in je relatie zijn.

 

Een alternatieve uitleg vertelt je dat je de basis kwijt bent en even niet kan meekomen met de drukte van het echte leven. Dromen over vallen staat diep in verbinding met jezelf en hoe voelt, de basis onder je voeten kwijt, niet in balans zijn, uit evenwicht gebracht. Het is een weerspiegeling van situaties waarin je geen controle hebt en dan maakt het niet uit of het bewust of onbewust is. 

 

Je bent zelf de situatie, het obstakel, het ongeluk, dat wat valt, de straat, dat waar je overheen valt of tegen aanloopt enzovoorts. Het is een weerspiegeling van hoe je voelt en/of hoe je voelde enzovoorts. Kijk bij het verklaren van dit soort dromen of visioenen dan ook heel goed naar de volgende punten. Ben jezelf de persoon die valt of de veroorzaker of de pech hebber, kijk goed naar dat wat je laat vallen of dat wat voor je neer valt.

 

Een andere uitleg is de confrontatie die je steeds weer uit de weg probeert te gaan, je onderbewuste probeert je bewust te maken van je desoriëntatie, het verlies van controle, je bent op dit moment de weg kwijt.

Nog een andere uitleg is dat vallen de strijd tussen je mannelijke en vrouwelijke energie uitbeeldt, de strijd tussen geliefde, vriendschappen en kennissen komen op scherp te staan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.