• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zebrapad / Oversteek droom picture

Zebrapad / Oversteek droom picture

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 09:42

Een zebrapad, de oversteek droom weerspiegeld de overgangsperiode in je leven, de keuze om een ander pad te bewandelen, het oude achter je te laten al dan niet positief of negatief. Het is het tussenstukje dat veilig voor je gevoel wordt ondersteund of begeleid, maar wel een uitdaging met zich mee brengt. 

 

Het zebrapad, de oversteek weerspiegeld van A naar B, de focus op de kleine stappen vooruit in het leven en/of de situatie waarin je zit. Daarnaast is het zebrapad, de oversteek ook neutraal terrein, niemandsland, het onbekende, transformatie en transitie, overgang- tussen in, de weg naar becomming. 

 

Je moet in deze periode keuzes maken, knopen doorhakken, overbruggen, maar het resultaat na deze oversteek zal gewenst zijn en nieuwe inzichten en resultaten geven. Je kunt ook denken aan tweelingzielen, zielsmaatjes en zielsgroepen, gelijkgestemde enzovoorts die samenwerken. Een aanvulling hier op is het nieuwe levenspad op lopen, de innerlijke oversteek maken.

Het is het begin van een belangrijk besluit of zelfs een gedenkwaardig moment in je leven. Een andere uitleg is het overwinnen van angsten, oude ongezonde patronen, vorige levens ervaringen en/of trauma's. Voor veel mensen zal het een ervaring zijn met positieve energie, welvaart en rijkdom in het verschiet uitzonderingen daargelaten. 

 

 

Daarnaast staat de zebrapad, oversteek is verbonden met de droomuitleg over straat, weg, pad, stoep. Dit vertelt je dat de innerlijke of uiterlijke reis je volgt, de snelheid van de weg die je bewandeld, fiets, rijd is afhankelijk van de hoeveelheid wegwerkzaamheden of oversteek, zebrapaden die je tegen komt. 

Een andere uitleg is dat de weg, straat, pad, stoep, vuur en kracht vertegenwoordigt in je leven en de manier waarop je de reis die je aan het maken bent benadert en bewandelt. Let goed bij dit soort dromen of visioenen op hoe de weg zich aan je ontvouwt- elke hobbel of obstakel geeft de innerlijke leerpunten aan. 

Dromen en visioenen over een straat, weg, pad, stoep, straat vertelt je iets over de manier waarop je het leven in wilt richten; je kunt ook denken aan de spirituele reis die je aan het maken bent - je denkrichting word hier weerspiegeld. Het weerspiegeld de ontwikkeling van je leven en/of je situatie maar vooral ook hoe het voor je gevoel zich ontwikkeld.

 

 

Combineer dan ook beide droomervaringen om je droom of visioen goed te verklaren, het is de reis die je onderneemt en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Luister hierbij goed naar je gevoel en je intuïtie, je bron, je basis, je hart, je zielsverlangen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.