• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Familie / Gezin droom picture

Familie / Gezin droom picture

Gepubliceerd op 20 november 2021 om 09:28

Je familie in je droom of visioen vertelt je over het gevoel van veiligheid, warmte, het ware hart en liefde dat je ontvangt. Familieleden. gezin reflecteren de specifieke relatie die je met ze hebt, maar ook de karaktereigenschappen en persoonlijkheid. Een andere uitleg is het gemis van mensen om je heen, jaloezie en verachting die je voelt naar andere mensen toe.

 

Dromen over familie gaan over de spiegel van je ziel, je bron je basis, je hart, je anker en hoe je in het leven staat. Het verwijst naar je wortels, je verleden en je toekomst.  Daarnaast is de familie droom een verwijzing naar een eventuele (in waakbestaan) wakker stand levenservaring die te maken heeft met familie of gezin ervaring of moment. Het is een weerspiegeling van je de meest vrouwelijke en verzorgende energie die er bestaat.

 

Elk lid van de familie geeft dan ook vruchtbaarheid en kracht aan, maar ook de plek die je bezit in het gezin, de familie. Dit kan symbolisch zijn, de manier waarop jij je als het ware binnen de familie, gezin beweegt maar ook hoe andere je zien of ervaren binnen de familie, gezin. Daarnaast zijn dromen over je gezin, familie ook een weerspiegeling van projecteren van eigenschappen die elk familie of gezinslid bezit op je droom.

 

Met andere woorden de kracht van je broer of zus is iets wat je in je waakbestaan nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn in het leven. Of het doorzettingsvermogen van je vader of oom is nu juist dat wat je wilt bezitten en ga zo maar door. Dit kun je koppelen aan de eigenschappen die je nodig hebt in je eigen situatie ( dat wat je mist) dat wat je wilt.  Als aanvulling familie of gezinsdromen kunnen natuurlijk ook een negatieve ervaring weerspiegelen, conflict, karma, vorig leven, de wortels van de familie boom kent vele ervaringen. 

Je familie in je droom of visioen vertelt je over het gevoel van veiligheid, warmte, het ware hart en liefde dat je ontvangt. Een andere belangrijke uitleg is de verwijzing naar je wortels, stamboom en je anker, je bron. 

De familie droom is een reflectie van wie jezelf bent, hoe je jezelf aan de wereld wilt laten zien, het is je verleden, je heden en je toekomst - het is je referentiekader.  Let bij familie domen altijd goed op wie er aanwezig is de droom, elk familielid heeft een andere eigenschap en boodschap waarmee je dus een zeer persoonlijk ervaring, les enzovoorts hebt. 

 

  

Dromen over je familie gaan over het algemeen over het verwerken en het aantrekken van de liefdesenergie- gelijkgestemde, zielsmaatjes, zielslessen en karma. Het is een weerspiegeling van je hart, je bron, je basis en alles wat daarbij komt kijken dit kun je zowel positief als negatief ervaren. 

Een andere uitleg is het gemis van mensen om je heen, jaloezie en verachting die je voelt naar andere mensen toe. Het niet durven openen van je meest pure en ware ik ( je hart en je bron), maar ook de verbinding met familiegeschiedenis en/of karma ervaringen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.