• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Radio droom picture

Radio droom picture

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 07:00

Visioenen en dromen over de radio vertellen je over de behoefte om te communiceren, inzicht te krijgen, luisteren naar je innerlijke wijsheid, kennis, de diepste vragen beantwoorden. Een andere uitleg is het op zoek zijn naar het verleden, een bericht, het onverwachte en dat wat de toekomst je brengt.

 

Dat wat op de radio komt, dat wat je hoort op de radio kun je als het ware zien als een spiegel van je ziel. Luister goed wat je jezelf vertelt, de diepste boodschap van je ziel, je hart, je bron je basis dit vertelt je heel veel over de verklaring van je droom.  De woorden, de letters die blijven hangen geven ook echt precies aan wat je met je mee neemt - wat je ziel ervaart. 

 

Dromen of visioenen over het luisteren naar de radio vertellen je dat je heel erg graag wilt communiceren, je wilt je boodschap overbrengen, of inzicht krijgen in een situatie in je leven. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er in je communicatie ruis zit, je hebt iets niet duidelijk gemaakt, of iemand heeft het niet begrepen. Dromen over een radio weerspiegelt je zielskleuren, je bron, je basis en de manier waarop je naar jezelf kijkt maar ook hoe je naar de buitenwereld projecteert 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.