• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Engel Raziël droom picture

Engel Raziël droom picture

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 08:08

Dromen of visioenen over de Aartsengel Raziël vertellen je, dat je op zoek bent naar inzicht, antwoorden en waarheden ( het geheim van god). Maar je wilt ook al het nieuwe ontdekken, onderzoeken en beleven; dit kan zowel een positieve als negatieve ervaring zijn. Een andere uitleg is, het onder ogen zien van je diepste angsten, stress en problemen. Het krijgen van meer inzichten in je innerlijke verlangens, dromen, wensen en mogelijkheden.

 

Dromen over Aartsengel Raziël vertelt je alles over geheimen, het geheim van god, alles wat met het universum te maken heeft. De beschermer van alles om je heen en dan vooral alles wat niemand anders weet. Het opheffen van je blokkades en alles zielsgeheimen, vorige levens en alle verbindingen om je heen.

Dromen over Aartsengel Raziël helpen je om de elke laag van de waarheid te ontdekken, inclusief die van jezelf en die van iedereen die erbij betrokken is. Als aanvulling hierop is het ontdekken van nieuwe dimensies en zielslagen (de geheimen van het universum) en spirituele wereld, dat wat niet zichtbaar is. Dromen waarin Aartsengel Raziël verschijnt gaan over groei, ontwikkeling en de geheimen van zowel je hart, je bron, je basis, je verleden, je heden, je hele wezen en iedereen die erbij betrokken is. 

 

      

Aanvullende informatie 

Engelen en aartsengelen die in je dromen en visioenen en/of overdag verschijnen, geven je een speciale boodschap die van belang is voor je toekomst en voor je innerlijke, geestelijke en emotionele levensgroei naar het vinden van je levenspad. Ze helpen je door alles heen, en begeleiden je naar het lichtpuntje of levensdoel in je leven.

 

De engelen fluisteren je woorden in die je nodig hebt je in te laten zie wat je kunt bereiken in je leven. Engelen helpen je op je levenspad; ze reinigen je energie, beschermen je tegen invloeden van buiten af, wijzen je de weg, helpen je te manifesteren, het verdriet te verwerken, nieuwe relaties aan te trekken, wijsheid en innerlijke rijkdom aan te trekken.

Vraag hulp aan de engelen en je ontvangt warmte op je schouder of binnenin je hart, het verdriet verdwijnt of verzacht zodat je het allemaal rustiger en duidelijk kunt beoordelen en verwerken. 

   

De Engelen, Aartsengelen helpen je op dezelfde manier als de elfen, fairy, fee, de schepper en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de Engel of Aartsengel die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde Engel of Aartsengel en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen. 

  

Engelen en Aartsengel zijn net als de goden en godinnen altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!.

Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.