• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Oorlog droom picture

Oorlog droom picture

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen hebt over oorlog gaat dit over innerlijke twisten, woede, angst, wanorde ervaren, chaos, problemen, conflicten die je ervaart en vooral wilt uiten. Een andere uitleg is het gevoel hebben dat je verscheurd wordt door innerlijke strijd of karaktereigenschappen.

Nog een andere uitleg is de levenslessen die je aan het leren bent in je leven, en het gevoel van het afzien, tegenslag, obstakels die je niet of moeilijk te boven komt. Een alternatieve uitleg is dat je agressief bent ten opzicht van andere mensen. Nog een alternatieve uitleg is dat je je assertiever, krachtiger of sterker moet opstellen, je bent de balans in je leven kwijt.

 

 

Dromen of visioenen over gewond raken tijdens een oorlog vertelt je over het gevoel van lamgeslagen zijn, depressie, tegenslag, verliezen van moed, interesse, angsten die je overwinnen, chaos in je leven dat je niet te boven kunt komen. Een andere uitleg is bijna letterlijk het gevoel hebben dat je verscheurd wordt door innerlijke strijd of karaktereigenschappen die je niet de baas kunt.

Wat er ook gebeurt is, je bent nu even niet in controle en/of je weet nu even jezelf geen houding te geven. Een andere uitleg is dat je jezelf als slachtoffer ziet van alles wat er gebeurt of is geweest. 

 

 

De dood tijdens een oorlog in je droom of visioen vertelt je dat er een einde komt aan al je conflicten, angsten, tegenslag, verdriet, depressie, lamgeslagenheid, innerlijke twisten enzovoorts. Alles wat je al die tijd in zijn macht heeft gehouden is nu tot een hoogte punt gekomen en bijna letterlijk tot een einde komt.

Je overwint de ongezonde en diepe situatie en je ervaart de dood en de wedergeboorte van alles wat je niet de baas kon komen. Een andere uitleg is dat je jezelf niet de tijd geeft, de kansen gunt om uit het dal te klimmen of dat je niet meer instaat bent oplossingen, mogelijkheden, kansen te zien.  

 

 

Dromen of visioenen over slachtoffer zijn tijdens een oorlog vertelt je over het gevoel van lamgeslagen zijn, depressie, tegenslag, verliezen van moed, interesse, angsten die je overwinnen, chaos in je leven dat je niet te boven kunt komen. Een andere uitleg is bijna letterlijk het gevoel hebben dat je verscheurd wordt door innerlijke strijd of karaktereigenschappen die je niet de baas kunt. 

Wat er ook gebeurt is, je bent nu even niet in controle en/of je weet nu even jezelf geen houding te geven. Een andere uitleg is dat je jezelf als slachtoffer ziet van alles wat er gebeurt of is geweest.   

 

 

Dromen en Visioenen over oorlog hebben voor mensen die in oorlogsgebieden zijn geweest, wonen enzovoorts een andere verklaring /uitleg dan de algemene verklaring. Je kunt dus denken aan het niet kunnen verwerken van een zware trauma een te diepe (ziels)ervaringen; herinneringen, angst die steeds weer naar boven komen. Dit heeft niets te maken met de bovenstaande verklaring het is een diep trauma dat invloed kan hebben op je droom, visioen, je leven etc.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.