• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Hagedis / kameleon droom picture

Hagedis / kameleon droom picture

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 09:25

Dromen of visioenen over een hagedis en kameleon vertellen je over je dromen, wensen en mogelijkheden. Maar dromen en visioenen over de hagedis, kameleon gaan ook over dat sommige van je vrienden niet echt te vertrouwen zijn. Een andere uitleg is dat je je groter voordoet dan je werkelijk bent, je trekt te snel de stoute schoenen aan.

 

Een alternatieve uitleg is dat de hagedis staat voor het aanpassen aan elke situatie en de mogelijkheden zien in elke situatie. Dromen over een hagedis of kameleon verbinden je met je innerlijke kracht, de kracht die je bezit, maar ook de kracht om dingen lichamelijk of geestelijk uit te sluiten - aan te passen aan de omgeving of situatie.

 

Daarnaast staat de hagedis en kameleon voor transformatie, iets wat dood is nieuw leven in blazen, de los gelaten stukken opnieuw herzien, helen en genezen. Let op je bent zelf de hagedis, kameleon in de droom, je projecteert jezelf en/of de eigenschappen van de hagedis, kameleon op de droom situatie. Met als aanvulling natuurlijk ook het overwinnen van depressie, fobie, angst, verdriet. De vastgeroeste patronen helen en genezen moment, doorbreek de cyclus en laat de transformatie zich inzetten. 

    

 

Als de hagedis of kameleon je aanvalt in je droom of visioen dan vertelt het dat je een persoon of jezelf of een situatie in je omgeving verkeerd hebt ingeschat. Een andere uitleg is dat je jezelf aanvalt in je leven omdat je jezelf projecteert op de hagedis. Dromen waarin je aanvalt geven de transformatie weer, de veranderingen die je niet kunt ontwijken en dit kan zowel positief als negatief ervaren. 

 

Daarnaast staat de hagedis en kameleon voor transformatie, iets wat dood is nieuw leven in blazen, de los gelaten stukken opnieuw herzien, helen en genezen Met als aanvulling natuurlijk ook het overwinnen van depressie, fobie, angst, verdriet. De vastgeroeste patronen helen en genezen moment, doorbreek de cyclus en laat de transformatie zich inzetten.  .Let op je bent zelf de hagedis, kameleon in de droom, je projecteert jezelf en/of de eigenschappen van de hagedis, kameleon op de droom situatie. 

Een dode hagedis of kameleon in je droom of visioen gaat over een succesvolle bescherming van je wensen, je projecten en je dromen. Een andere uitleg is dat je een einde hebt gemaakt aan jaloers en oneerlijk gedrag vanuit je omgeving. Dromen over een dode hagedis of kameleon vertellen je iets over de transformatie stop, de verandering die zich niet doorzet en/of die niet vruchtbaar genoeg is om door te zetten "het einde en het nieuwe begin".

 

Dit kan zowel positief als negatief zijn, de vraag is ben jezelf de persoon die het stopt, stilzet dood en wedergeboorte of is er sprake van andere factoren ( invloed van buitenaf) moment. Daarnaast staat de hagedis en kameleon voor transformatie, iets wat dood is nieuw leven in blazen, de los gelaten stukken opnieuw herzien, helen en genezen. 

 

Met als aanvulling natuurlijk ook het overwinnen van depressie, fobie, angst, verdriet. De vastgeroeste patronen helen en genezen moment, doorbreek de cyclus en laat de transformatie zich inzetten. Let op je bent zelf de hagedis, kameleon in de droom, je projecteert jezelf en/of de eigenschappen van de hagedis, kameleon op de droom situatie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.