• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Chocolademelk droom picture

Chocolademelk droom picture

Gepubliceerd op 13 november 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over chocolademelk vertellen je over het moederlijke instinct, vrouwelijke energie, liefde, genegenheid. warmte Een aanvulling hierop is de mogelijkheid tot groei en ontwikkelingen vanuit de verzorgende eigenschappen. Een andere uitleg is mensenkennis maar ook vriendelijkheid, gezondheid en mededogen voor nieuwe kennissen. 

 

Dromen en visioenen over het drinken van chocolademelk vertelt je over huiselijk geluk, voeding en innerlijke groei en innerlijke en geestelijke ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat je verloren vriendschappen en relaties nieuw leven in wilt blazen, je wilt misschien banden aanhalen.

 

Het drinken van chocolade in je droom of visioen vertelt je dat het beter met je gaat, na een periode van tegenslagen en emotionele problemen. Een andere uitleg is dat je vrouwelijk energie aandacht nodig heeft, warmte, liefde en moedergevoelens als een tekort ervaart. Het vertelt je natuurlijk ook iets over de motor van het geluksgevoel, even de zorgen en problemen vergeten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.