• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Woensdag droom picture

Woensdag droom picture

Gepubliceerd op 12 november 2021 om 07:00

Dromen of visioenen op woensdag vertellen je over het uitstippelen van je levensweg, de ontsluierde toekomst. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de hogepriesteres die heel bewust omgaat met de situatie en de volgende stappen.

Maar de woensdag staat vooral in het teken van het verzorgende, creatieve in je leven- de vrouwelijke energie is meer aanwezig dan de mannelijke energie. Dromen over de woensdag staan ook in verbinding met vergeven van jezelf, vergeven van iedereen die erbij betrokken is.   

 

 

Dagen dromen algemene verklaring

Dromen waarin dagen voorkomen die heel bewust aan je verschijnen, die je als het ware roepen - dagen die je als je wakker wordt nog steeds kunt herinneren hebben een boodschap voor je. Het kan een zielsverbinding zijn met een persoon, situatie, moment, bewustwording van het feit dat. In ieder geval is het heel belangrijk dat je dit op schrijft en dat je de dagen verklaart.  Met andere woorden dagen zijn belangrijk om te onthouden het geeft je in zicht in welke proces je zit. Het is natuurlijk ook verbonden met het droomwoord waar je nu in je leven mee verbonden bent.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.