• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Draad / Touw droom picture

Draad / Touw droom picture

Gepubliceerd op 11 november 2021 om 07:00

Dromen en visioenen waarin draad, touw verschijnt vertelt je dat je opzoek bent naar antwoorden, inzichten, kansen en mogelijkheden. Je bent je eigen architect, je eigen ontwikkelaar en dat komt tot uiting. Volg het touw, draad en verbind de knopen aan elkaar zodat je de levensstukken in elkaar kunt zetten. Elke knoop elk stukje touw is een verbinding met je ziel, je bron, je basis, je levensdraad - dat wat jezelf in elkaar leg gedurende je leven "alles wat met je verbonden is, iedereen die erbij betrokken is". 

 

Nog een andere uitleg is dat dat draad, touw staat voor reizen, vooruitgang en snelle of korte actie. Een andere uitleg is dat draad, touw een symbolische verklaring heeft als levensdraad, het lot, je karma, de weg die voor je is uitgestippeld. Een alternatieve uitleg is dat draad, touw de energetische koorden vertegenwoordigd die je hebt lopen met je geliefde, vrienden, kennis, helpers, gidsen, spirit enzovoorts 

  

Het in elkaar leggen van de rode draad, levensdraad, zielsopdracht enzovoorts. Je bent dat wat je ziet, de draad, de persoon die het maakt enzovoorts. Je basis is gevormd en nu ga je het in elkaar zetten en/of bewust van worden. Een hele belangrijke uitleg is het aanleggen nieuwe verbindingen, lijntjes, connecties en energetische krachten weerspiegeld. Een andere uitleg is het weven van je eigen levens (web) van dingen, mensen, situaties die belangrijk voor je zijn.

  

     

Zit er een knoop in je touw of draad, dan vertelt het je iets over het gevoel van vastzitten dat je ervaart met betrekking op je leven, het verweven gevoel, het in de knoop zitten van je levensdraad. Geblokkeerd zijn, opgeknoopt gevoel, maar ook de uitdaging aangaan om de levensknoop te los maken. Dromen over knopen in draad of touw, kunnen zowel positief als negatief worden ervaren. Stel jezelf de vraag heb je bewust de knoop erin gezet of niet?. 

 

Elke knoop heeft verbinding met andere mensen ( gelijkgestemde) zielsfamilie, levenslijntjes enzovoorts. Maar het kan ook duiden op een vorig leven, waarin de karma knoop is begonnen met de uitdaging die je in dit leven kunt los maken.  Een andere uitleg is dat jezelf de boel, situatie in de knoop hebt gemaakt en dat je nu niet weet hoe je eruit moet of kunt komen.

 

Knopen zijn echt een verwijzing naar bewustwording van eigen invloed, mogelijkheden, levensweg, obstakels, uitdagingen, de rode draad vinden, zoeken en vinden. Elke knoop heeft een connectie met alles wat je op je pad tegen bent gekomen of gaat komen, de vraag echter is wat ga je ermee doen, hoe handel je, hoe ervaar je de energetische verbindingen enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.