• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Aanhangwagen droom picture

Aanhangwagen droom picture

Gepubliceerd op 10 november 2021 om 07:00

Een droom of een visioen over een aanhangwagen vertelt je over persoonlijke bagage, je ware hart. De aanhangwagen vertegenwoordigt alles wat je met je mee kunt nemen in het leven. Maar ook wat je hebt geleerd, ervaren en hebt gevoeld in het verleden. Het is dat wat je achter je aan sleept, dat wat op je schouders rust en dat wat je eventueel in de situatie waarin je zit kunt aanpakken, opladen en leert te gebruiken.

 

Een andere uitleg is dat je behoefde hebt aan rust in je leven, je wilt het oude achter je laten. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment meer een volgeling bent dan een leider. De aanhangwagen kan dus ook een gedrag of moment weerspiegelen, je laten begeleiden en niet zelf de verantwoordelijkheid willen nemen - wel de lusten maar niet de last en/of gewoon weg doorgaan op dat wat je in het leven, verleden hebt geleerd of het aangetrokken. Dromen over een aanhangwagen kunnen zowel positief als negatief worden ervaren. Kijk dus heel goed wat je met je meesleep, wat voor soort aanhanger het is, welke spullen er opgeladen zijn enzovoorts dit vertelt je heel veel over de manier waarop je de droom kunt verklaren. 

 

 

Is de aanhangwagen beladen met spullen in je droom of visioen, dan vertelt het je dat je de problemen, pijn, verdriet, emoties en gevoelens uit je verleden nog steeds achter je aan sleept. Ruim je spullen eens op en laat het achter je, zoek uit wat je nodig hebt en wat niet. Dromen over een aanhangwagen kunnen zowel positief als negatief worden ervaren.

Je kunt het zo zien het is je persoonlijke oude bagage maar daarnaast natuurlijk ook alles wat je in het leven hebt geleerd.! het is dat wat je nodig hebt in je dagelijkse leven, dat wat je gevormd heeft en/of het kan verwijzen naar een vorig leven. Het verschil zit het in de last of hoe zwaar je aanhanger is geladen- hoe zwaarder geladen hoe zwaarder je de lasten op je schouders voelt drukken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.