• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Uitkleden / Omkleden droom picture

Uitkleden / Omkleden droom picture

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 08:30

Als je droomt of een visioen hebt dat je jezelf uitkleedt, omkleden vertelt dit je dat je eerlijk moet zijn en je werkelijke gevoelens zou moeten openbaren en uiten naar andere mensen toe. Een andere uitleg is dat het uitkleden staat voor tevredenheid, geen schaamte, ontdekken, je zelf kunnen zijn, zekerheid en voorspoed.

 

Een alternatieve uitleg is dat deze droom of visioen duidt op je seksualiteit die je probeert te uiten. Dromen waarin je uitkleed, omkleden kun je zien als de zielslaagjes die je verwijderd, die je afschilt, die je ontdekt en die je omarmd dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Kleding, kleren zijn een weerspiegeling van hoe je jezelf aan de buitenwereld presenteert, je zielskleuren, je aura en je chakra kleuren.  Dromen zoals deze gaan vooral over zelfvertrouwen en hoe je in je vel zit en/of hoe de situatie aanvoelt, is waar je in zit. Let goed op wat je uitkleed, de kleur, het materiaal dit geeft je veel inzicht in hoe je de droom kunt verklaren. 

  

 

Een droom of visioen waarin je wordt uitgekleed, omkleden door een andere persoon gaat over de hulp die je krijgt en probeert je gerust te stellen dat je best tevreden mag zijn met je voorkomen, of met je innerlijk. Een andere uitleg is het projecteren van je mannelijke en/of je vrouwelijke energie op de persoon die je helpt uitkleden, deze eigenschappen helpen je met het openen van je ware zelf, je ware hart en overwinning op persoonlijke problemen. 

De andere persoon die je uitkleed, omkleed ben je in je droom altijd zelf en/of de eigenschappen die je nodig hebt worden geprojecteerd op de ander ( misschien bezit deze persoon deze eigenschappen) en ervaar je bewustwording van het feit dat. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.