• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Lachen droom picture

Lachen droom picture

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 07:00

Wanneer je lacht in je droom of visioen vertelt dit je dat je tevreden bent met wat je bereikt hebt, en vrede hebt met de keuzes die je gemaakt hebt.  Dromen waarin je lacht zijn een weerspiegeling van hoe je voelt op dit moment in je leven, met andere woorden dromen waarin je lacht gaan heel vaak over een situatie of moment dat je echt diep gelukkig zijn, plezier hebben, tevreden zijn en balans ervaart. 

 

Daarnaast zijn dromen waarin je lacht een uitlaat klep, het los laten, het uiten, het ontspannen, van jezelf, het kan ook verwijzen naar een gevoel van pfff..... moment. Een andere uitleg is ontspanning, rust, balans vinden tussen je werk en thuissituatie, binnen je relaties met andere mensen, maar ook tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Nog een uitleg is dat je het gevoel hebt dat je jezelf mag belonen voor het harde werken of dat je gedaan hebt. Alternatieve uitleg is dat lachen ook een uiting van angst of trauma kan zijn, het weg lachen en het niet werkelijk durven doen, ervaren of voelen.  

 

Als anderen lachen in je droom of visioen dan vertelt het je dat je vrede en innerlijke geluk ervaart en de balans hebt gevonden tussen je mannelijke en vrouwelijke kant. Een andere uitleg is dat je het gevoel ervaart van ondersteuning en tevredenheid op werkgebied, relaties en privé. Nog een andere uitleg is dat je op zoek bent naar iets of iemand die je gelukkig maakt, bij wie je je thuis voelt en jezelf kunt zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.