• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Nagel droom picture

Nagel droom picture

Gepubliceerd op 4 november 2021 om 11:16

Dromen of een visioen over een nagel, gaan over uiterlijke verzorging, je voorkomen en de manier van leven op dit moment, maar ook je gezondheid, of geestelijke gesteldheid worden met je nagel uitgebeeld. Een ander uitleg is dat de nagel ook staat voor de kringen van het leven. Je kunt denken aan de bewustwording van de problemen, obstakels, emoties, levenslessen en verliezen maar ook de sociale trap die je beklommen hebt.

 

Elke laag staat in verbinding met je leven, je ziel, je born, je basis en hoe je groeit en ontwikkeld. Een aanvulling hierop is dat de nagel ook de bescherming vertegenwoordigd, het beschermlaagje van je meest pure ik enzovoorts.  Daarnaast staat de nagel natuurlijk ook in verbinding met je hand en de chakra lagen die hier aan verbonden zijn alleen is dit de manier waarop je jezelf naar buiten presenteert en/of hoe je aura, chakra's stromen. Dat wat de buitenwereld ziet, maar dat wat je misschien niet wilt dat de buitenwereld weten "de blinde vlek of de beschermende laag".  

 

 

Dromen en visioenen over het nagelbijten vertellen je dat je onzeker bent over je voorkomen en gedrag, schaamte, zenuwen en emoties en vooral je angsten die je niet onder controle hebt. Een andere uitleg is dat je wordt geconfronteerd met je negatieve karaktereigenschappen en dat je je ervan bewust mag worden dat je jezelf onnodig pijn en te kort doet. 

 

Een visioen of een droom over een nagelschaar vertelt je dat je jezelf wilt ontdoen van de verzorging, karakter, je uiterlijk voorkomen, of dat je op dit moment je gezondheid minder belangrijk vindt. Je bent je ervan bewust dat je de bescherming verwijdert en het risico loopt achteruitgang te maken in het leven. Een andere uitleg is dat je het verleden probeert te verwijderen uit je leven, en opnieuw probeert te beginnen.

 

Dromen en visioenen of het lakken van de nagel vertellen dat je je voorkomen of karaktereigenschappen probeert te veranderen en te verdoezelen. Een andere uitleg is dat je extra of onnodige bescherming wilt hebben, je hebt weinig zelfvertrouwen. De masker van zielskleuren, of jezelf naar buiten presenteren. 

 

 

Als je een visioen hebt over een nagelvijl in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je scherpe randen of opmerkingen wilt verwijderen uit je karakter of een mening die je hebt gevormd. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van de noodzaak van uiterlijke verzorging en van je voorkomen. Het afronden van zielslaagjes, ervaringen en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.