• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Insect droom picture

Insect droom picture

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 07:00

Als je insecten ziet in je droom of visioen, vertelt dit je dat je vooral de kleine obstakels moet overwinnen in je leven, kleine problemen en ergernissen moeten opgelost worden door het op te ruimen en te organiseren zodat je meer inzicht hebt. Nog een andere uitleg is primitief gedrag, overleven, instinctief gedrag ervaren en/of in de situatie nodig hebben ten koste van alles.

Dingen die je echt niet wilt, dingen die je kunt missen "ergeren, aan iets". Dromen over insecten en dan maakt het eigenlijk niet eens uit wat voor insect gaan over Alles wat onder je huid zit, gekropen is en er heel graag uit wil komen.

 

Het is dat wat je diep raakt, wat echt verborgen zit in je systeem, je leven, je situatie en/of je hele wezen. Met andere woorden dat wat je echt steekt en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren!  Na de bewustwording van de (kleine) onderhuidse obstakels kun je het los laten en verwerken. Kijk goed wat voor insect het is, het vertelt je heel veel over hoe je het los kunt laten, wat er precies speelt in je leven en wat je nu echt dwars zit.  

 

Als het veel insecten zijn in je droom of visioen dan vertelt het je dat je een klein probleem groter maakt dan nodig is, je overdrijft. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je een hoeveelheid kleine obstakels gewoonweg niet alleen kan overwinnen omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Nog een andere uitleg is primitief gedrag, overleven, instinctief gedrag ervaren en/of in de situatie nodig hebben ten koste van alles. Dingen die je echt niet wilt, dingen die je kunt missen "ergeren, aan iets". 

 

 

Insecten verdelgen in je droom of visioen vertelt je dat je een manier hebt gevonden om de kleine ongemakken en obstakels te overwinnen of dat je hulp hebt gekregen bij het opruimen en organiseren van je leven. Dit soort dromen zijn een bewustwordingsmoment van dat wat je diep heeft geraakt, wat echt verborgen zit in je systeem, je leven, je situatie en/of je hele wezen. Met andere woorden dat wat je echt steekt, het bewust ervaren van de kleine onderhuidse obstakels met als uitkomst het bewust loslaten en verwerken.  Het is een proces van leren en studeren en eindelijk van je afschudden. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.