• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kruiden droom picture

Kruiden droom picture

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 07:00

Een droom of visioen over kruiden vertelt je dat je dingen vanuit een andere invalshoek gaat bekijken of een situatie of relatie anders benadert. Een andere uitleg is de drang of wens om wat meer passie en sensuele gevoelens te hebben. Nog een andere uitleg is dat je beseft dat je lichaam baat heeft bij een goede natuurlijke en evenwichtige voeding. Dit soort dromen gaan bijna altijd over bewustwording van het feit dat - de zielservaring en de menselijk verbinding hiermee.   

 

Een andere uitleg is de bewustwording van het proces van het leven, zaadjes planten, verzorgen, groeien, bloeien en oogsten.  dit kan betrekking hebben op de situatie waarin je zit, het proces van geduld en op het juiste moment krijgt of heb je dat wat je altijd al wilde. 

Daarnaast kunnen kruiden ook een verwijzing zijn van out of the box denken, vanuit een andere visie benaderen of meer kleur aan je leven of situatie geven. Je bezit alle mogelijkheden het enige wat je moet doen is het omarmen en/of naar je toe trekken door stappen te ondernemen enzovoorts.  

 

Nog een aanvulling hierop is dat kruiden een verbinding maken met natuurreligie, magie en andere vormen van natuurverbindingen. Een alternatieve uitleg is dat kruiden staan voor natuurlijke genezing, en interesse in kruidenkunde en de kracht en kunde hebben om zielsgroei te ervaren uit alles om je heen. Vorige levensherinneringen en/of voorouder verbindingen met de natuur of kruidenkunde, alchemie enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.