• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Jaspis droom picture

Jaspis droom picture

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 07:00

Dromen over Jaspis vertelt je de verbinding met aarde, je ik, je bron en je basis. Het weg doen van oude ongezonde dingen en/of situaties. Dromen waarin de Jaspis verschijnt gaan echt over zuiveren, opruimen schoonmaken en ontgiften van alles wat niet meer bij je past. 

 

Daarnaast kan het ook een boodschap zijn dat je de energie om je heen mag omarmen en/of bewust worden van de wet van de aantrekking (dat wat je wenst krijg je) gedachtekracht is sterk - houd daarom je gedachtes en wensen goed in de gaten. Laat het synchroon lopen, blijf neutraal of positief ten alle tijden.  Het is een tijd van verandering, maar blijf ver weg van de negatieve energie of gedachtes, let dus goed op je omgeving en invloed van buitenaf. 

Dromen over Jaspis vertellen je ook iets over een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen in iets of een situatie waarin je zit. hierin zit dus weer een stukje bewustwording van gedachtekracht en het optimistisch zijn naar alles wat er op dit moment in je leven speelt of zelf de toekomst. 

 

Als aanvulling op dromen over een jaspis is natuurlijk de verbinding met diepe angsten en conflicten, verdriet, emoties, nachtmerries en trauma ervaringen. Bescherming en ondersteuning wordt geboden als de Jaspis in je droom of visioen, meditatie verschijnt. Nog een uitleg is dat je op dit moment door een aura helen of chakra helen situatie gaat die je echt verbinding met kracht, je ik, je ziel, zelfbeeld en bewustwording van het feit dat.  

 

  

Aanvullende Spirituele droominfo

Dromen over Jaspis vertelt je heel veel over jezelf, je ik, je kracht, je bron, je basis. Omdat Jaspis helpt je met  je diepste angsten, maar ook met communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Jaspis helpt je met schoonmaken, opruimen en vooral los laten. Het brengt je echt dicht bij jezelf dromenwereld. Het kan zelf een verbinding maken met je vorige leven en/of  iets uit de geschiedenis dat wat invloed heeft op nu  De aarde, de ik, de bron, je kracht, je passie staat centraal bij Jaspis dromen, leer jezelf te omarmen en dit ook naar de buitenwereld te laten zien. Vergeet niet dat je aantrekt wat je wenst, denkt, gedachtekracht kan heel erg krachtig zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.