• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Halloween droom picture

Halloween droom picture

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 07:00

Dromen over Halloween vertelt je iets over de verbindingen die je maakt, de connecties met alles om je heen, maar ook met alle dimensies, gidsen, helpers en vorige levens enzovoorts. Daarnaast staan Halloween dromen ook in verbinding met het vinden van je  tweelingzielen, levensdoelen, zielsmaatjes verbindingen.

  

De levenslagen en de verschillende dimensies die op dit moment een verbinding met je hebben en/of dat de situatie waarin je zit dit aanraakt. Het einde en het nieuwe begin, de dood en wedergeboorte moment vanuit de spirituele inzichten gezien. 

Dromen over Halloween of dromen deze angstige energie vertellen je heel veel over hoe je diep van binnen voelt op dit moment in je leven. Daarnaast kan het ook een verwijzing zijn naar invloed van buitenaf en daaronder behoren dus ook negatieve energie, trillingen en angstige films boeken, tv en alles wat de buitenwereld reflecteert. 

 

Als de sluier tussen de werelden het dunst is, dan sta je dieper in verbinding met alles om je heen en dat is dan ook de boodschap van Halloween dromen. Je kunt denken aan het universum, het hiernamaals, je gidsen, je helpers enzovoorts. De droom poorten staan als het ware open en staan klaar om ontvangen te worden. Je droomt, visioent nog intensiever, kleurijker, geuriger en zelfs bewuster dan op andere momenten in het leven.   

 

Halloween dromen zijn een leer moment droomverbinding, je kunt het ook zien als een moment van graaf een beetje dieper, onderzoek de diepste innerlijke angst, je innerlijke demonen. Maar vooral de waakbestaan en de droomwereld die elkaar aanraken. De angstige Halloween energie en dromenwereld vertelt je heel veel over jezelf en je persoonlijk groei en ontwikkeling 

 

Als aanvulling op alles dromen over Halloween kunnen ook verwijzen naar een waakbestaan trauma die betrekking heeft op de dood en het verlies van een geliefde die je een plek mag geven en/of los laten.  Als alternatief kan het verwijzen naar een herinnering van een overleden geliefde en het verlangen naar dat wat was en/of spirituele verbinding. Angst voor de dood en/of overlijden, angst om het lot mis te lopen en/of voor je donkere demonische eigenschappen.

 

Als spiritueel alternatief kan het ook verwijzen naar hekserij, magie, de duivel en/of donkere eigenschappen die tot uiting mogen komen. Nog een aanvulling hierop is dat er sprake kan zijn van een vorig leven en paralellen die hieraan verbonden zijn, misschien heb je in dit leven een soortgelijke opdracht of doel in het leven enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.