• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Grafsteen droom picture

Grafsteen droom picture

Gepubliceerd op 30 oktober 2021 om 07:00

Als je droomt of visioen hebt dat je een graf bezoekt, vertelt dit je dat je nodig eens je innerlijke gevoelens moet proberen te onderzoeken, op zoek naar een probleem waarvan je dacht, dat deze al een plaats had gekregen in je verleden. Een andere uitleg is dat iets bijna voldaan en uitgewerkt is in je leven, je bent klaar voor een nieuwe start, nieuwe kansen en mogelijkheden, dood en wedergeboorte. 

 

"Het is je donkerste deel, dat wat je niet kunt of niet wilt zien (ervaren)". Alleen na de dood (stop) het einde van iets kan er iets nieuws ontstaan we noemen dat het nieuwe begin! Dromen over een graf of grafsteen vertelt je echt iets over jezelf en/of je verleden en je herinneringen (vorige levens) daarnaast is het een trauma verwerkingsdroom waarin je diep in jezelf, je vorige leven mag graven.

 

Het weerspiegeld je meest diepe en verborgen angsten, trauma's en ervaringen. Je bent zelf het graf, het graf weerspiegeld hoe je voelt en het reflecteert als wat heel diep zit (innerlijke demonen) Let ook goed op hoe het eruit ziet, wat staat erop het geeft je een inzicht wat je mag verwerken, welke innerlijke demonen je onder ogen mag komen enzovoorts. 

  

Een grafsteen vertelt je over een verborgen begraven deel van jezelf dat je dient te erkennen en te uiten. Een belangrijk uitleg is dat je de boodschap op de grafsteen moet lezen, dit kan de boodschap zijn over je leven en hoe je ervoor staat; de boodschap zorgt voor bewustwording van het deel van je leven dat je moet loslaten.

Is de grafsteen beschadigd of vergaan of kapot dan vertelt het je over het deel van je innerlijk dat je niet hebt afgesloten, maar nu eindelijk aan het afbrokkelen, of verweren is. Dit deel ga je nu rustig op een natuurlijke manier loslaten, de tand des tijd gaat aan het werk en je ziel en hart en innerlijk zijn aan het genezen. 

 

 

Als aanvulling op alles dromen over een graf, grafsteen, kerkhof enzovoorts kunnen ook verwijzen naar een waakbestaan trauma die betrekking heeft op de dood en het verlies van een geliefde die je een plek mag geven en/of los laten.  Als alternatief kan het verwijzen naar een herinnering van een overleden geliefde en het verlangen naar dat wat was en/of spirituele verbinding. Angst voor de dood en/of overlijden, angst om het lot mis te lopen en/of voor je donkere demonische eigenschappen.

 

Als spiritueel alternatief kan het ook verwijzen naar hekserij, magie, de duivel en/of donkere eigenschappen die tot uiting mogen komen.  Nog een aanvulling hierop is dat er sprake kan zijn van een vorig leven en paralellen die hieraan verbonden zijn, misschien heb je in dit leven een soortgelijke opdracht of doel in het leven enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.