• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Elixer droom picture

Elixer droom picture

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 07:00

Het drinken van een elixer of drankje in je droom of visioen vertelt je over de genezing van geestelijke, lichamelijke of emotionele problemen, die je op moet lossen. Een alternatieve uitleg is dat je gebeden, je vraag om hulp zijn beantwoord en oplossingen zullen komen. Nog een alternatieve uitleg is dat je aan het onderzoeken bent of er oplossingen zijn naar wedergeboorte van een relatie, project of familie.

 

Als je een visioen of droom hebt dat je een elixer maakt, gaat dit over experimenteren met de krachten van de natuur om ons heen, het geloof in magie en zijn krachten, genezing ligt in je eigen handen, net als bewustwording van eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

 

Het drinken of het maken van een elixer dat giftig is vertelt over problemen, vergiftiging, onvoldoende informatie hebben om het te voldoen, schade oplopen als je niet nadenkt. Maar ook gevaar en tegenslag komen op je levenspad, valsheid, en het verergeren van problemen. Een andere uitleg is dat je op zoek bent naar antwoorden die niet meer belangrijk zijn, angst voor de dood, genezing afdwingen. Geboorte en dood zijn een onoverkomelijk proces van het leven.

 

Ben je drankjes aan het brouwen in je droom of visioen dan vertelt dit je over de bewustwording van de kracht van de natuur, kruidenkunde. Een andere uitleg is dat je misschien oneerlijke methodes kiest om te gebruiken in het leven en/of je situatie. Een andere uitleg is dat je iets doet waar je je niet prettig bij voelt; je donkere en of duistere kant van je karakter komt naar boven. Het verwijst ook naar een ongezonde situatie waar je (on) bewust de controle over hebt of behoud. 

 

Je spiegeld jezelf op het brouwen van de drankjes en dus ook op het succes hiervan en/of de negatieve (innerlijke) demonische uitkomst hiervan. De uitleg van drankjes brouwen is dan ook tweezijdig, en is afhankelijk van hoe je in je waakbestaan tegen hekserij, magie en/of natuurgeloven aankijkt. Je eigen referentiekader bepaald  de energie van de droom en dit kan positief en negatief zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.