• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Uitgraven / Opgraven droom picture

Uitgraven / Opgraven droom picture

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over dat je uitgegraven/ opgraven wordt vertellen je dat je loslaat, problemen van je afschudt klaar bent of op adem komt over, van, voor verplichte werkzaamheden die voortkomen uit stress, werk en onbalans in je leven. Een andere uitleg is het ervaren van beperkingen in je vrijheid, stress, overmaat en vooral het verlies van controle over je eigen leven.

 

Je kunt ook denken aan het niet vinden of lastig vinden een oplossing voor de ongezonde situatie. Een aanvulling hierop is de bewustwording van het feit dat je voor sommige dingen iets dieper mag graven, zelf onderzoek, zielsonderzoek enzovoorts graag een beetje dieper moment of ervaring. Daarnaast staan dromen waarin je graaft ook in verbinding met opzoek naar het onbekende, je levenswortels, de diepgang en vorige levens en/of herinneringen


Dromen of visioenen over dat je jezelf uitgraaft/ opgraaft vertellen je dat je zelf de te grote hoeveelheid werk, problemen loslaat een vermindert, waardoor je weer rust en overzicht krijgt in je leven. Een andere uitleg is dat je door je eigen problemen en je eigen hoeveelheid werk, werk op de schouders van iemand anders hebt geschoven, maar of dat een succes is daar kom je in de loop van de tijd achter. Een andere uitleg is het hervinden van een eigenschap of deel van je persoonlijkheid uit het verleden dat je totaal was vergeten, maar ook de kennis, wijsheid van een vorig leven dat je was verloren.


Dromen of visioenen over het uitgraven/ opgraven van een voorwerp zoiets als een fiets, brommer, computer, product, huis of een auto enzovoorts. Vertelt je dat de innerlijke reis die je aan het maken was, je eerst compleet in beslag nam, maar nu heb je de controle weer gevonden en de oplossing om verder te groeien in eigen handen genomen. Een andere uitleg is het hervinden van iets uit het verleden dat je totaal was vergeten. Let dus heel goed op wat je opgraaft dit vertelt je heel veel hoe je de droom kunt verklaren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.