• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Narcist droom picture

Narcist droom picture

Gepubliceerd op 26 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een narcist gaan over spiegelen van innerlijke ongewenste eigenschappen, je donkere eigenschappen. Je kunt denken aan je innerlijke demonen en dingen die je niet wilt in het leven maar je wel hebt aangetrokken en/of tot je karakter behoren. Een alternatieve uitleg is dat je angst hebt voor narcisme of dat je een persoon in je omgeving hebt/ kent die deze eigenschappen heeft.

   

Nog een andere uitleg is dat Narcisme staat voor dingen anders bekijken, beoordelen dan dat de werkelijkheid is, door een roze bril kijken of juist alles zwart, wit zien. Daarnaast staat narcisme ook voor ijdelheid, grootsheid en jezelf als de beste profileren maar dit hoeft niet negatief te zijn; het is maar hoe je het bekijkt! Jezelf beter of anders neer willen zetten in de wereld kan voor je omgeving als negatief worden gezien maar voor jezelf als positief worden ervaren omdat je jezelf doel wilt of moet vervullen.  

 

Dromen waarin een vorm van narcisme voorkomt weerspiegeld echt hoe je jezelf voelt, hoe je in de situatie staat. Spiritueel gezien is het een vorm van zielsbewustwording, levenslessen, groei en ontwikkeling, zelfverwijt en/of het moment van bezinning en spiegelen. Het gaat in dit soort dromen niet zo zeer om de narcist maar meerder over jezelf en hoe je er mee omgaat enzovoorts.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.