• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Oor droom picture

Oor droom picture

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 07:00

Dromen en Visioenen over je oor vertelt je iets over de manier waarop je in verbinding staat met jezelf, je hart, je bron, je basis. Oren dromen behoren tot bewustwording van je zintuigen. Met als aanvulling hierop horen, zien en zwijgen "luister je wel naar wat je gevoel, bron, basis, je hart je te vertellen heeft". luister je wel naar alles om je heen inclusief iedereen die er bij betrokken is. 

   

Je oren staan in verbinding met je gidsen, helpers, het universum en spirit.  Je chakra's en je aura energie, de trilling van andere dimensies. Een andere uitleg is het luisteren naar je innerlijke oor, je bron, je basis, je hart, je ware ik. Een andere uitleg is dat je meer moet openstaan voor informatie, en hulp van anderen, het kan natuurlijk zijn dat je erg op je ratio vertrouwt, in plaats van naar anderen of naar je intuïtie. 

 

Een andere uitleg is dat je moet luisteren in plaats van praten, daarna ga je de antwoorden vinden die je nodig hebt op dit moment in je leven. Nog een andere uitleg is je oor ook het leren luisteren naar andere en/of jezelf vertegenwoordigd - hoor je de tips, antwoorden, oplossingen, mogelijkheden. Leer te luisteren naar je intuïtie, je gevoel, je emoties, je onderbuik. Een alternatieve uitleg is dat je je wat volwassener mag gedragen, kinderlijke gedrag en niet willen aanpassen.   

Dromen of visioenen waarin je oorsmeer ziet vertelt beperkt wordt in het luisteren naar mensen om je heen; het kan zijn dat je jezelf beperkt en/of dat er sprake is van ruis op de lijn. Luister je wel? Misschien weiger je wel om te luisteren en/of misschien neem je het allemaal niet zo serieus of weet je niet hoe je moet reageren.

In ieder geval zijn dromen en visioenen waarin oorsmeer voorkomt een signaal van opstoppen, beperken, tegenwerking, niet luisteren, niet op het juiste energieniveau zitten of in de juiste dimensie zitten. Oorsmeer staat in verbinding met ophopingen, beperkingen en spirituele ruis. Daarnaast kan het ook wijzen op een ongezond patroon vanuit het verleden dat te maken heeft met het schoonhouden van luisteren en communiceren. 

 

 

Heb je oorpijn in je droom of visioen dan vertelt dit je iets over het ervaren van beperking die te maken heeft met je persoonlijk groei en ontwikkeling. Negatieve invloed van buitenaf of beperkt worden in alles wat je wilt behalen in het leven of de situatie waarin je zit. Als alternatieve uitleg kan oorpijn staan voor slecht of beledigend nieuws, berichten vanuit het hiernamaals, universum, spirit niet ter harte nemen of hiermee niet aan de slag gaan. 

Oorpijn staat in verbinding met zielspijn, beperkingen, niet stromende energie en spirituele ruis. Daarnaast kan het ook wijzen op een ongezond patroon vanuit het verleden dat te maken heeft met het goed luisteren, intuïtie, bron, levensdoel en je hart maar vooral leren communiceren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.