• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Samenwonen droom picture

Samenwonen droom picture

Gepubliceerd op 23 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over samenwonen vertellen je dat je de behoefte hebt om de verbinding tussen je mannelijke en vrouwelijke energie te verbeteren. Een andere uitleg is het vinden van de balans in het leven, je bereikt overeenstemming en ervaart verbreding van je kwaliteiten en vermogens. Een aanvulling hierop is natuurlijk de ervaring die je hebt met een samenwonen / partner situatie en/of woonsituatie met andere mensen en gelijkgestemde. 

 

Samenwonen in je droom of visioen met een bekende, vertelt je over de behoefte om meer balans te vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een andere uitleg is de wens om een totaal andere mogelijkheid, kans of samenwerking aan te pakken. Nog een andere uitleg is de overgang ervaren naar een nieuwe vorm van relaties hebben; deze verdiepen en verbeteren. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

 

Dromen over een huis over een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende kamers zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid. Een andere uitleg is dat het huis je verleden, je heden en je toekomst weerspiegelt.

 

Het vertegenwoordigt je hart en hoe je in de situatie waarin je zit staat- hoe je je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf profileert. Jij bent als het ware je huis, je spiegelt alles op je huis, dus als dit op (on) bewust niveau negatief is dan ervaar je dit ook negatief, is het positief dan voelt de droom of visioen ook anders aan.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.