• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Granaatappel droom picture

Granaatappel droom picture

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 07:00

Dromen over een granaatappel vertelt je iets over vruchtbaarheid, succes en overvloedig "het eeuwige leven". De zaden van het leven en de zaden van de mogelijkheden en zielsverbindingen. Een aanvulling hierop is de verbinding met de dood en wedergeboorte – je hart, je bron, je basis en het binnenste van je diepste kern.

 

Omarm jezelf, je puurheid, kracht en omarm de mogelijkheid tot wederopstanding.  Dromen over de granaatappel vertelt je iets over de vrouwelijke energie en de mannelijke energie samengesmolten - tweelingzielen, zielsmaatjes, balans en vruchtbaarheid dat je aantrekt. 

 

Er is een verwijzing naar de godin Persephone omdat ze gedwongen werd elk half jaar naar de Hades terug te keren omdat ze zes granaatappelzaden had gegeten. Daardoor is de granaatappel zowel positief als negatief te verklaren - daarnaast staat de granaatappel dus ook verbonden met je innerlijke demonen, twijfels, schaduwzijde en dat wat niet zichtbaar is maar wel naar je toekomt.

Daarnaast is de granaatappel in diep verbonden met spirituele leer, geloofsovertuigingen en wordt de  rode sap bijvoorbeeld gebruikt bij de doop als het symbolische nieuw leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.