• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Amaryllis droom picture

Amaryllis droom picture

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een amaryllis vertellen je over een nieuwe begin, maar ook over samenwerking en mogelijkheden schapen, het is je glorie tijd, de tijd van overwinning en genieten van je werk. Een andere uitleg is dat je eerst plannen hebt gezaaid en verzorgd en nu kun je bloeien en oogsten.

 

Een Amaryllisbol in je droom vertelt je over het helen en genezen van een ongezonde en/of oude situatie die je achter je hebt gelaten. Een andere uitleg is een kleine vooruitgang en eenzaamheid, maar ook over genieten van de schoonheid van het leven en de natuur. Het nieuwe begin, de start, het bloeien en het groeien van dat wat je in de winter / stilte tijd hebt geplant. Nog een andere uitleg is een korte tijd van overvloed of mogelijkheden in je leven. 

 

Elke laag staat in verbinding met je zielslaag, je levenslaagjes en de verbinding met je aura, chakra's en je menselijke lichamelijk omhulsel. Een Amaryllis droom vertelt je over het planten van je wensen, je dromen, visualisaties enzovoorts. Het bewust worden van het feit dat je ( je situaties eerste moet laten rusten, verzorgen voordat je kunt oogsten. Juiste tijd, juiste moment ervaring.

Dromen over Amaryllis verbind je met de betoverende schoonheid van het spirituele leven en/of de situatie waarin je zit, het is het moment waarin je bewust verbinding ervaart met je hart,  het universum, je bron je basis en alle verbindingen vanuit je tweelingzielsverbindingen en zielsmaatjes en gelijkgestemde en vanuit je gidsen, helpers en ondersteuners.   

 

 

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.