• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Drumstel droom picture

Drumstel droom picture

Gepubliceerd op 22 oktober 2021 om 07:24

Dromen of visioenen over een drumstel vertellen je dat de manier van uiten, de opgekropte emoties tot uiting komen. Dromen over een drumstel gaan over het hart ritme van je leven, de beat of je zielsdrum. Je bent zelf de drummer, het drumstel en het ritme waardoor je als het ware naar je eigen hart luistert en bewust mag worden van hoe of wat.

 

Een andere uitleg is dat je op dit moment geen rem of mogelijkheid bezit jezelf of een situatie in de hand te houden. Hoe sneller de drum slaat hoe sneller je hart ritme is en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Je ziel drum, je levendrum, je complete verbinding met je hele wezen. Maar omdat dromen over een drum vaak opzwepend zijn kan een droom over drummen zeer intensief zijn en negatief worden ervaren.

 

 

Ook de verbinding met je hart wordt ervaren, dit kan zowel fysiek zijn maar ook spiritueel of geestelijk. Het bespelen van een drumstel in je droom of visioen gaat dan ook over ontspanning, je hebt je uitlaatklep gevonden, en controle gekregen over een situatie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.