• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zeehond droom picture

Zeehond droom picture

Gepubliceerd op 20 oktober 2021 om 10:58

Een zeehond in je droom of visioen vertelt je over het verlangen speelsheid en onschuld te ervaren. Een andere uitleg is, je vermogen om verschillende ideeën en gedachtes te gebruiken. Je wilt alles opnemen en gebruiken in een situatie. Nog een andere uitleg is dat de zeehond vriendschappen, zielsmaatjes, gelijkgestemde reflecteert en de behoefte aan spiritueel groeien en ontwikkelen. 

 

Begrip en samenwerking out of the box denken en kijken naar een situatie, maar ook je zielskleuren laten zien, je eigen zielsplekje op eisen, dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Een andere uitleg is, dat je onbewust gebruik maakt van het opslaan van ongewenste eigenschappen om wat onderhuids vet te kweken om jezelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf.  

 

De zeehond staat in verbinding met het element water en ook met het element aarde waardoor de zeehond ook het tussentijdperk vertegenwoordigt, de overgangsperiode, tussen emoties en bewustwording. De basis opbouwen, met één been op het strand en één been diep verzonken in de stroming van de baarmoeder van het leven. Je kunt ook denken aan helen / genezen en opruimen / schoonmaken verbinding. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.