• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Gezicht / Hoofd droom picture

Gezicht / Hoofd droom picture

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 10:40

Dromen en visioenen over je gezicht / hoofd vertellen je over de manier waarop je in het leven staat. Het weerspiegeld dat wat je wilt presenteren ( uiterlijke verschijningsvorm). Hoe je de rest van de wereld wil laten zien en/of hoe jij wilt dat de wereld/jezelf neer zet. Als het ware is je hoofd je visitekaartje maar tegelijkertijd ook je blinde vlek, je schaamte, je geschiedenis, je heden en je masker en je leerdoelen.

     

Het vertelt je ook iets over de manier waarop je communiceert met zowel jezelf als iedereen die erbij betrokken is. Je gezicht weerspiegelt je zielskleuren, de meest pure ik; dat wat verborgen blijft voor de buitenwereld maar voor jezelf compleet mag stralen en opent vanuit je hoogste intenties en goed. Daarnaast is het de schaduwzijde van je leven en/of de situatie waarin je zit, zelfreflectie en innerlijke zoektocht.

 

Dromen over een gezicht gaan daarnaast ook over je derde oog chakra, je kruin chakra, je keel chakra en je aura of zielsverbinding met het universum. De manier waarop je jezelf wilt presenteren en/of de manier waarop je in je vorige leven als verschijningsvorm hebt gepresenteerd. Nog een aanvulling is dat in je gezicht / hoofd dus alle energie te lezen is, elke rimpel, de diepte van je ziel, je spiegel, je bron, je basis en je hele wezen. Bewustwording van het feit dat je prachtige uiterlijke verschijningsvorm straalt en zeer waardevol is!.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.