• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Horus droom picture

Horus droom picture

Gepubliceerd op 16 oktober 2021 om 07:00

Horus (Egyptische god) die in je droom of visioen verschijnt, vertelt je over het ervaren van spiritueel en vooral diep en duidelijk inzicht. Je hebt het juiste idee en de juiste mogelijkheid gevonden, die je op weg brengen naar iets nieuws of meer informatie die je nodig hebt.  Een andere uitleg is, dat het verstandig is om eens dieper of verder te kijken dan je tot nu hebt gedaan ( out of the box) andere visie en/of vertrouwen op je derde oog, je intuïtie en je diepste gevoel.

 

Horus staat echt in verbinding met het juiste zicht op de situatie en/of vertrouwen op je ogen inclusief je spirituele ogen, aura en chakra! Nog een andere uitleg is dat je ondersteuning krijgt in het verwoorden van je ware gevoelens, je ware hart, maar ook je ware zelf er laten zijn naar anderen toe. Je wilt jezelf of anderen helpen met de juiste weg te vinden in het leven. Horus beschermt je ook tegen negatieve energie van buitenaf die je niet aan ziet komen.  

Een aanvulling hierop is dat Horus zowel de zon als de maan, de dag en de nacht vertegenwoordigd in je dromen, met andere woorden, mannelijke en vrouwelijke energie, de balans tussen alles in en natuurlijk de hemel en aarde.  De innerlijke strijd tussen dit aspect van je leven en/of de spirituele verbinding tussen alles in. Maar ook het zoeken naar het aardse leven en het zielsaspect. 

   

              

 

Aanvullende informatie 

Bewust of misschien op dit moment nog onbewust maken we tijdens onze dromen, dagdromen, visioenen, meditaties, visualisaties contact met het hogere spirituele en dus ook met goden en godinnen.   

Dromen, dagdromen, visioenen meditaties, visualisaties over Goden en Godinnen die aan jou verschijnen, komen minder vaak voor of in ieder geval op onbewust niveau; maar als ze bewust aan je verschijnen dan heeft deze droom of visioen het een geweldige spirituele boodschap. De boodschap is dan ook voor iedereen heel persoonlijk maar over het algemeen kun je zeggen dat het te maken heeft met diepe spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

De goden en godinnen verschijnen altijd aan je om je te ondersteunen en te helpen nadat je ze om hulp hebt gevraagd. Ze helpen je op dezelfde manier als de engelen, elfen, fairy, fee, de schepper, aarde engelen en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de god of godin die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde god of godin en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen.

 

Goden en Godinnen zijn net als de engelen, aarde engelen  altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!. Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.