• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Friet / Patat droom picture

Friet / Patat droom picture

Gepubliceerd op 13 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een frietkot, patatzaak, snackbar vertellen je dat je gelukkig bent in een relatie, je bent tevreden met een situatie of met je leven. Een andere uitleg is dat eten staat voor de basisbehoefte in het leven, je hebt de vruchten geplant, verzorgd en nu kun je oogsten.

 

Echter is de snackbar, frietkot, patatzaak, een ongezonde of minder goede manier van basis behoefte. Je hebt behoefte aan dingen die niet het beste bij je naar boven halen en/of je wilt een andere manier onderzoeken om met je plannen en wensen door te gaan. Out of the box denken en andere mogelijkheden zoeken. 
Eet je in een vette, vieze, snackbar, frietkot, patatzaak dan vertelt het je over de manier waarop je op dit moment in het leven staat. Ongezond of de behoefte aan vet, en gemakzucht, lui en niet vooruit te branden.

 

Als het ware voel je je niet en/of zit je niet lekker in je vel. Nog een andere uitleg is dat de snackbar, frietkot, patatzaak een verwijzing is naar allergie, overgevoeligheid en oppassen met eten. Overgewicht en bewustwording van het feit dat jezelf verantwoordelijk ben voor welke situatie dan ook. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.