• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Hart droom picture

Hart droom picture

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 om 07:00

Dromen of een visioen over het hart gaan over je ware ik, je ware gevoelens, je ware emoties, het kloppende centrum van het leven en van je bestaan. Vanuit je hart neem je beslissingen, dus deze droom of visioen gaat over je gevoel, de ware ik en je zelfbeeld, maar ook de romantiek, vriendschappen en geliefde die je altijd in je hart meedraagt. Een andere uitleg is dat je gebrek hebt aan energie, geestelijke ziekte, uitputting, emoties die niet tot uiting zijn gekomen, en pijn en verdriet dat losgelaten mag worden. 

 

 

Dromen of een visioen over het pijn doen van je hart vertellen je niets meer dan het loslaten van oude emoties, geliefden, verlies van geliefden, geestelijke ziekte, verwijderingen en verdriet. Je moet echt je verdriet een plek gaan geven. Dromen over een hart staan in verbinding met je hart chakra, je hele wezen, je bron, je kern, je basis en natuurlijk letterlijke je hart. De manier waarop je leeft wordt door je hart weerspiegeld.

Het is je verleden, je vorig leven en je toekomst, het onbekende, je passie en je vuur maar ook je donkere innerlijke demonen en angsten enzovoorts. Bewustwording van het feit en de balans tussen aards leven en natuurlijk spiritueel groeien en ontwikkelen. Liefdes, zelfliefde, gelijkgestemde, tweelingzielen en zielsmaatjes ervaringen en bewustwordingen - maar ook dit achter je laten en/of aantrekken vanuit je pure wezen. 

  

 

Een operatie aan het hart, of het verwijderen van je hart vertelt je dat je problemen, oude vriendschappen, relaties en emoties aan het verwijderen bent. Je haalt de pijnlijke delen uit het kloppende centrum van je bestaan, en gaat daardoor op dit moment door een heel diep en vaak emotioneel dal.

Een andere uitleg is dat dit staat voor jezelf pijnigen, je doet jezelf veel meer verdriet en pijn dan nodig is. Het verwerken van alles wat rond je hele wezen, je kern, je bron, je basis, je chakra en de manier waarop je in het leven staat Je bent zelf de persoon die de operatie ondergaat als de arts die het uitvoert. Bewustwording van het feit en de balans tussen aards leven en natuurlijk spiritueel groeien en ontwikkelen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.