• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Onkruid droom picture

Onkruid droom picture

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over onkruid vertellen je over tegenslag en vooral over onrust, chaos in je hoofd, geen overzicht hebben, problemen en obstakels die je niet kunt overwinnen. Je kunt het zien als het gevoel van door de bomen het bos niet kunnen vinden, te veel in je hoofd zitten en geen duidelijke richting hebben en/of ervaren. 

 

Onkruid dromen hebben een verbinding met je hart, je bron, je basis, je wortels, je verleden en je toekomst. Maar ook met mensen die in je leven aanwezig zijn, onkruid weerspiegeld dus ook de ongezonde verbindingen met tweelingzielen, zielsmaatjes, gelijkgestemde, familie, vrienden enzovoorts. 

Het onkruid is een reflectie en spiegeling om je bewust te worden wat er nu echt in je omgaat, wat voor onrust je meemaakt en dat het tijd wordt om op te ruimen en zicht en ruimte te creëren. Onkruid is een bewustwording van je omgeving, je gedrag, je hoofd, je leven, je wezen, je huis, je bron, je basis en vooral hoe voelt. 

 

Een andere uitleg is misplaatst vertrouwen hebben in iets of iemand. Maar ook meerdere pogingen doen om iets in je leven tot een goed einde te laten komen, het kan ook zijn dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt en je energie op iets verkeerds richt.  Nog een uitleg is dat het onkruid het donker en het licht vertegenwoordigd, je innerlijke demonen, je onrustige gevoelens enzovoorts. Het uitzoeken van oude voorbijgaande stukken en/of vorige levenservaringen

  

   

Dromen of een visioen over dat je onkruid aan het wieden bent vertellen je dat je bewust bent van het opruimen en bevrijden van negatieve gedachten, problemen, obstakels en gevoelens. De tijd is gekomen om het oude los te laten en aan toekomstige relaties te bouwen, maar ook om meer ruimte voor inzichten en vermogens te scheppen.

Een andere uitleg is dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven, zelfs de dingen waarvan je geen weet hebt.  Tussen het onkruid, de onrust, het onbekende kunnen mogelijkheden en wonderen worden gevonden of ontwikkelen richting mooie dingen/projecten en wensen.

Opruimen en orde scheppen en inzichtelijk krijgen wat je echt wilt in het leven en dit kan natuurlijk ook mensen weerspiegelen die niet meer tot je leven behoren - gelijkgestemde of tweelingzielen, vrienden, familie verwijderen uit je situatie /leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.