• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Eend droom picture

Eend droom picture

Gepubliceerd op 10 oktober 2021 om 07:00

Dromen over de eend vertelt je dat je Bescherming en ondersteuning kunt ervaren. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan emotionele rust, balans in het leven en tijd voor jezelf. Nog een andere uitleg is dat je meer op je instinct moet afgaan.

Dromen over de eend staan uiteraard ook in verbinding met het element water, emoties en gevoelens die in de droomwereld naar boven komen, bewustwording van het feit dat, je bent in dit soort dromen altijd het water en symbolisch de eend. De eend zorgt voor een verbinding tussen het lichaam, de geest en alles wat met je zielskleuren te maken heeft 

 

Dromen over een eend vertellen je iets over de manier waarop je verbonden bent met je diepste zelf, je ziel en de manier waarop je jezelf in de wereld neer zet je kunt dit positief of negatief zien. Je bent je  bewust van je eigen bijdrage maar je schroomt niet om dingen aan te pakken die niet tot jezelf behoren.  Een aanvulling hierop is helderziendheid, gevoeligheid en begrip aantrekken en/of hebben. 

 

Kuikentjes dromen gaan over nieuwe kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen zien, maar vaak is dit na veel inspanning en tijd, rust en geduld om dit doel te bereiken. Je kunt het zo zien 

 

Spirituele verklaring van de eend dromen staan in verbinding vind, het vertrouwen, balans, vruchtbaarheid en de onschuld, Maar je kunt ook denken aan helderziendheid, gevoeligheid en begrip. De elementen die bij de eend passen zijn water, lucht en aarde, maar de nadruk ligt over het algemeen in het element water.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.