• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Peter Pan droom picture

Peter Pan droom picture

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 om 07:00

Een droom of visioen over peter pan gaan over het innerlijke kind, out of the box denken, onbevreesd zijn. Het vertelt je over het verder kijken dan dat je kunt zien met je ogen, voorbij de schaduwzijde kijken. Het is een moment of ervaren onbeperkt zijn en gewoon ervoor gaan ongeacht dat je niet wat er achter de eigen levensgrenzen bevind. Het innerlijke kind mag geuit worden, het innerlijke kind koesteren en/of ontdekken van je diep verscholen kind. 

 

Je kunt ook denken aan het terug gaan naar dat wat was, het verlangen naar het verleden en/of zelfs een drang naar niet volwassen willen worden ( vasthouden aan het verleden) vroeger was alles beter toch?. Peter Pan weerspiegeld het stil zetten van het leven, situatie en/of obstakel en probleem. Een andere uitleg is het aantrekken en/of het verbinden met elementenwezen zoals fairies, zeemeerminnen, kabouters en draken dat je fantasie prikkelt of verbind met je ware diepe pure zielsverlangens.

   

Peter Pan is ook lucht kastelen bouwen, fantasie en het leven vanuit een andere visie bekijken. De weerspiegeling van een innerlijke reis of deze tastbaar is natuurlijk afhankelijk van vele maatschappelijke verplichtingen enzovoorts. Daarnaast kan peter pan je aanmoedigen om jezelf te zijn, je zielskleuren te laten stralen. Geloven dat alles mogelijk is en dat er geen beperkingen zijn mits je er maar in gelooft. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.