• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Moord / Moordenaar droom picture

Moord / Moordenaar droom picture

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je een moord gepleegd hebt is een weerspiegeling van hoe je voelt, bewustwording van het feit dat er ergens een einde aan komt en het nieuwe begin dat zich opent of openbaard. Het vertelt dit je dat je bewust of onbewust een einde maakt aan opgekropte woede, angst, emoties, pijn verdriet, gewoontes, oude denkwijzen of problemen; je overwint de obstakels op alle gebieden.

  

Je projecteert je ware gevoelens op de moord, je maakt dus een einde aan iets, je overwint ook de innerlijke strijd en twijfels met al je kracht en opgekropte woede die je nodig hebt om persoonlijke grenzen aan te geven. Dromen over moord, dood, moordenaar, geweld zijn altijd een weerspiegeling van hoe je voelt en/of welke situatie er aan je voorbij gaat.

  

Een aanvulling hierop is de donkere levenservaringen die je nodig hebt, de diepste dalen en de wedergeboorte van een nieuwe ik, of situatie. Als aanvulling kun je ook denken aan bewustwording van dat wat er in je leven speelt en dan is het niet letterlijk maar een verwerking van een moment of ervaring.

 

Nog een belangrijke weetje is dat dromen over moord, vermoord worden en/of de moordenaar zijn altijd jezelf weerspiegelen, je ontneemt jezelf iets, je stopt jezelf, je gaat zelf een dood en wedergeboorte moment in enzovoorts.  Daarnaast kunnen dromen over moord enzovoorts natuurlijk ook verbonden staan met trauma ervaringen en het verwerken hiervan, neem bij dit soort situaties altijd contact op met een specialist en/of een arts 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.