• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Rechter droom picture

Rechter droom picture

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een rechter die een uitspraak doet vertellen je dat je innerlijke problemen, twijfels, vragen, kwesties, situaties rechtvaardig worden bekeken en uitgesproken zodat je verder kunt in je leven, de uitspraak kan positief of negatief worden ervaren. Rechter dromen zijn verbonden met je gevoel, je hart, je bron, je basis en hoe je in het leven en/of de situatie staat. De belangrijkste uitleg is dat de rechter dus Jing, Yang, balans, mannelijke en vrouwelijke energie vertegenwoordigd. 

 

Het zegt meer over hoe jezelf handelt, reageert, wat je voelt dan dat het iets over de andere mensen die er bij betrokken zijn zegt. Dromen over een rechter gaan altijd over jezelf, bewustwording van het feit dat, afwegen en beoordelen doe je zelf en/of je ervaart het gevoel dat andere dat voor je doen. Een andere uitleg is dat je zelf beoordeelt, of veroordeelt en je door deze uitspraak in staat stelt los te laten, je bent er klaar mee ook. Dit kun je zowel positief als negatief ervaren.

 

Nog een aanvulling een rechter droom kan ook een waakbestaan situatie weerspiegelen en/of een vorige leven ervaring weerspiegelen waar je als ziel/ mens aan mag werken. Dromen over een rechter kan dus zowel positief als negatief worden ervaren omdat het een verwerking of bewustwording van het feit dat is.

 

Wacht je in je waakbestaan op een uitspraak dan is het dus bijna letterlijk een verwerking van, hier kan natuurlijk een heel groot deel angst, trauma, verdriet, emoties, twijfels in voorkomen. Gerechtigheid, balans, ondersteuning komen je kant op en/of je ervaart bewustwording dat je verhaal gehoord wordt, je bent niet alleen moment.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.