• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Brood droom picture

Brood droom picture

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 om 08:13

Dromen of visioenen over brood vertellen je over de basisbehoefte van het leven, de basis van het lichaam en de basis van een nieuw project, wens, of droom. Brood weerspiegeld de voeding van de ziel, je bron, je basis en/of hoe je in het leven staat. Dromen over brood gaan daarnaast ook over het proces van het leven en/of de situatie waarin je zit,

 

Je kunt denken aan het symbolische het proces van deeg kneden, rijzen, bakken, eten - je dromen, wensen, levens idee proces. Het geduld dat je mag hebben om daar te komen waar je moet zijn maar dan vanuit de basis gezien. Een andere uitleg is dat je in het verleden hebt gezaaid en geoogst en nu kun je de vruchten – in de vorm van een basisinkomen of basisgeluk – plukken en ontvangen.

 

Een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt onvoldoende te hebben ontvangen en dat je meer verdient; dit kan zowel financieel zijn, als kansen of relaties en op het emotionele vlak. Ook hier weer kan er sprake zijn van het gevoel dat je een te kort hebt aan iets wat met je hele wezen te maken heeft. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.