• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Loonstrook droom picture

Loonstrook droom picture

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 07:00

Dromen over een loonstrook, salarisslip, overzicht betaling vertellen je alles over je waarde, dat wat je jezelf geeft. Hoe hoger het bedrag is dat er op staat hoe hoger de waar is die je dus emotioneel, geestelijk aan jezelf toekend. Dromen over een loonstrook overzicht betaling, salaris,  staan in verbinding met zelfvertrouwen, succes of normen en waarden.

 

Dit kan verwijzen naar overvloed ongeacht in welke vorm het is! Je kunt denken aan gezondheid, wijsheid, kennis, geluk, liefde, geld op de bank etc. Daarnaast kan het in het bezit zijn van een loonstrook, betaalslip, overzicht betaling ook een verbinding hebben met geloof in je eigen kunnen, levenskennis en wijsheid. Een andere uitleg is dat een droom over geld verwijst naar je houding ten opzichte van de liefde en kwesties van het hart, maar ook je houden ten opzicht van geld, overvloed en rijkdom dit kun je zowel positief als negatief ervaren. 

        

Dromen over geld kunnen daarnaast als aanvulling in verbinding staan met financieel, emotioneel, overvloedig  leven ongeacht of de vorm of het verlangen in balans is of niet. Een andere uitleg is de angst rond vermogen, geld, rijkdom, inzicht, kennis, wijsheid, gezondheid en/of het gevoel van verdeeld zijn. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je jezelf onderweg bent verloren en je voelt je geestelijke beperking en/of beperking vanuit hogere hand, het universum, onkunde en/of ongunst. 

   

Te weinig geld op de loonstrook, salaris, overzicht betaling?. Het weerspiegeld dat je het gevoel hebt dat je iets wordt ontnomen ( je kunt het jezelf ook ontnemen!). Je hebt plannen, wensen die je wel wilt uitvoeren, maar misschien komt dit komt omdat de tijd nog niet daar is, of omdat je echt de financiële middelen niet bezit. Je ziet ook niet de mogelijkheden om je financieel, emotioneel of geestelijk beter te maken. 

 

Als aanvullend alternatief is de een loonstrook, salarisslip, overzicht betaling  ook kan duiden op het hebben van credit en/of schulden, angst rond geld, inkomen, overeenkomsten met bijvoorbeeld bank of overige instanties die je als een soort verwerking in je droomwereld verschijnen. Stress, burn-out, problemen worden hierin weerspiegeld richting bewustwording van het feit dat.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.