• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Ufo / Alien droom picture

Ufo / Alien droom picture

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 07:00

Een ufo in je droom of visioen vertelt je over het verlangen om je spirituele doel in het leven te vinden. Je kunt ook denken aan vorige levens, andere dimensies en eventueel het buitenaardse als aanvulling waarnaar je een verlangen hebt. Daarnaast kan een ufo of Alien droom ook verwijzen naar out of the box denken en leven. Connectie maken met iets wat buiten je zichtveld valt, derde oog, chakra's en aura ervaring - helen en genezen en spirituele waarnemingen of gave hebben.  

  

Een andere uitleg is dat je een enigszins eigenaardige houding hebt naar andere mensen toe, buitenbeentje voelen en/of het gevoel hebben er niet bij te passen. Je zou dan moeten proberen je voeten meer op de aarde te houden en niet altijd rond te willen zweven. Een aanvulling hierop is geaard leven, mens zijn en toch spiritueel zijn. Dit kan een uitdaging zijn als je droom over ufo's en aliens en daardoor dus duid op bewustwording van het feit dat.

 

Een alternatieve droom of visioen uitleg zou kunnen zijn dat je het gevoel hebt vervreemd te zijn van je omgeving en personen om je heen dit kan ook duiden op spiritueel buiten je eigen grenzen stijgen en/of een hogere zielsopdracht omarmen ( HSP, nieuwetijdskind, sterrenkind enzovoorts). 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.