• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Ziek droom picture

Ziek droom picture

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 09:10

Dromen en visioenen over een ziekte vertellen je over het emotioneel en geestelijk ervaren van tegenslag, obstakels, problemen. Maar ook het onvermogen om een situatie, droom of idee te overwinnen. Een andere uitleg is, het ervaren van wanhoop, onplezierige veranderingen en stress en overspannen zijn in je leven.

   

Dromen over ziek zijn weerspiegelen hoe je je voelt in het waakbestaan (geestelijk en lichamelijk) het is een bewustwording van het feit dat. In veel gevallen heeft het niet zo zeer te maken met dat je echt ziek bent, maar het raakt je geestelijk, lichamelijk uitdagingen aan. Daarnaast is het een verwerking van je dagelijkse ervaringen, vorige levens en natuurlijk je levenslessen (opruimen van alles wat je hebt ervaren).

 

Het onvermogen, niet de kracht hebben, niet de kansen krijgen enzovoorts en dan maakt het niet uit of je er controle over hebt of niet om iets te overwinnen. Trauma, tegenslagen, ongemakken, obstakels en herinneringen moeten een plek krijgen in je hoofd, je leven enzovoorts. Een alternatieve uitleg is, dat je kleinzerig bent of graag gebruikt maakt van andere mensen. Je vindt het wel gemakkelijk als andere mensen naar jouw pijpen willen dansen.

 

Let goed op wat je hebt, wat je mankeert dit vertelt je precies waar je de aandacht aan mag besteden en/of wat je moet/mag verwerken. Dit zijn hele heftige dromen, angstige dromen die niet per definitie een slechte (negatieve) voorspelling, boodschap hoeven te zijn. Blijf luisteren naar je lichaam en weet dat dromen een weerspiegeling zijn van je dagelijkse leven niets meer en niets minder. Dat wil niet zeggen dat je niet op moet letten bij twijfel raadpleeg altijd een arts of specialist. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.