• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Engel Gabriël droom picture

Engel Gabriël droom picture

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 08:17

Dromen of visioenen over de Aartsengel Gabriël vertellen je over het ervaren van hulp en ondersteuning op de zoektocht naar je innerlijke helper. Je bent een ondersteuner en beschermer om jezelf en andere mensen te helpen. Een andere uitleg is, dat je geen angst hoeft te hebben met betrekking tot je keuzes richting je levenspad of levensdoel. Je vind Helderheid, inzicht, kracht op je pad als Gabriël in je dromen.  

 

Nog een andere uitleg is, het vinden van de balans in het leven tussen geven en nemen. Maar ook het vinden van innerlijke geluk, liefde en geliefd worden. Leren en studeren, scholing, workshops, cursussen enzovoorts verschijnen op je pad en/of je wordt uitgedaagd om dit te gaan doen. Dromen over Aartsengel Gabriël gaan dus over wakker worden en aansporen om iets te gaan doen.

Door het leren en studeren proces ga je vooruit in je leven, je droomwereld en alles wat er omheen past. Soms moet je iets nieuws leren en kan het eerste instantie niet logische zijn of iets wat je eigenlijk niet echt bij je vind passen maar naar mate je verder gaat op je levenspad kun je het toch gebruiken en/of is het een aanvulling op. Vertrouw op Aartsengel Gabriël hij weet de weg en geeft je echt de kracht om het pad te volgen dat nu het beste bij je past. 

 

    

Aanvullende informatie 

Engelen en aartsengelen die in je dromen en visioenen en/of overdag verschijnen, geven je een speciale boodschap die van belang is voor je toekomst en voor je innerlijke, geestelijke en emotionele levensgroei naar het vinden van je levenspad. Ze helpen je door alles heen, en begeleiden je naar het lichtpuntje of levensdoel in je leven.

 

De engelen fluisteren je woorden in die je nodig hebt je in te laten zie wat je kunt bereiken in je leven. Engelen helpen je op je levenspad; ze reinigen je energie, beschermen je tegen invloeden van buiten af, wijzen je de weg, helpen je te manifesteren, het verdriet te verwerken, nieuwe relaties aan te trekken, wijsheid en innerlijke rijkdom aan te trekken.

Vraag hulp aan de engelen en je ontvangt warmte op je schouder of binnenin je hart, het verdriet verdwijnt of verzacht zodat je het allemaal rustiger en duidelijk kunt beoordelen en verwerken. 

   

De Engelen, Aartsengelen helpen je op dezelfde manier als de elfen, fairy, fee, de schepper en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de Engel of Aartsengel die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde Engel of Aartsengel en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen. 

  

Engelen en Aartsengel zijn net als de goden en godinnen altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!.

Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.