• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Accordeon droom picture

Accordeon droom picture

Gepubliceerd op 29 september 2021 om 07:55

Een droom of visioen over de accordeon vertelt je over de uiting van het leven, de longen, het vertegenwoordigd de manier van ademen, maar ook hoe je in het leven staat en wil overkomen. Als aanvulling zijn dromen over een accordeon ook verbonden met je zielskleuren, elke toets, elke beweging  weerspiegeld, je hart, je bron, je basis, je gevoel en je zielskleuren. Een andere uitleg is tot rust komen, en luisteren en nadenken waardoor je meer inzicht gaat krijgen. 

  

Als je de muziek van een accordeon hoort in je droom of visioen vertelt dat, dat amusement en plezier je gedachten zullen afleiden van een trieste, moeilijke en geestelijke situatie die je maar moeilijk te boven komt. Een andere uitleg is om te luisteren naar je meest innerlijke zelf, volg je intuïtief gevoel.

 

Als je zelf accordeon speelt in je droom of visioen vertelt dit dat je moet luisteren naar je ware ik en je intense emoties. Een andere uitleg is dat de accordeon je vertelt dat je tot rust komt als je een muziekinstrument bespeelt en daardoor meer oplossingen kunt vinden. Een alternatieve uitleg is dat je je zorgen over fysieke en geestelijke belasting creatief moet proberen te uiten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.