• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Breien droom picture

Breien droom picture

Gepubliceerd op 28 september 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over breien vertellen je als het ware over het aan elkaar knopen van situaties, inzichten, kennis, mogelijkheden, levenslessen enzovoorts.  Een andere uitleg is dat breien verwijst naar creativiteit, uitzoeken, proberen, het vermogen om iets nieuws te ontdekken. Het weerspiegeld de ziel, de puurheid, de bron, de basis en/of daar waarmee je een verbinding hebt.

 

Dromen waarin je aan het breien bent vertellen je heel veel over de zielsverbindingen, de zielsdraad, je levensdraad waaruit al je energie stroomt. Elke steek is een verbinding met iets of iemand, dit soort dromen geven dan ook bewustwording van het feit dat aan. Een spirituele uitleg is dat breien het energetisch koord weerspiegeld, je aan het aanpassen, vergroten, verkleinen, verbeteren bent "een steekje laten vallen", mensen los laten, ongezonde verbindingen doorknippen enzovoorts, 

 

 

Nog een andere uitleg is het verwerken van oude relaties, verbindingen, vorige levens en oude gewoontes. Bekijk het door de ogen van je innerlijke kind, out of the box denken. Een alternatieve uitleg is de vrouwelijke energie en verzorgende mannelijke karaktereigenschappen weerspiegelen. Een aanvulling hierop is het ontdekken van je vrouwelijke en mannelijke basisvaardigheid, ontspanning en balans vinden tussen werk, verplichtingen, jezelf, de warmte van je ziel, je familie, je connecties.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.