• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Aura Kwarts droom picture

Aura Kwarts droom picture

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 07:00

Dromen waarin de Aura kwarts voorkomt vertelt je iets over het lichaam, ziel en geest te zuiveren of te balanceren en voor het uitlijnen van alle chakra's.  Deze aura kwarts helpt je noodzakelijke droom veranderingen door te voeren en daardoor je patronen en overtuigingen te doorbreken. Helpt je ook de schoonheid in het dagelijks leven weer te waarderen. 

   

Aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura kwarts beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen en dan voortijdens je droomwereld.

 

 

Aanvullende Spirituele droominfo

Dromen over aura kwarts vertelt je heel veel over zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aura kwarts helpt je met communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aura kwarts versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen. Het heeft een positieve werking op de keel.

 

Het brengt je rust, reiniging en engelen energie en het verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. 

 

Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen. 

 

 

Algemene informatie over de Aura Kwarts 

Aura kwarts is bergkristal. Als gevolg van het onder een zeer hoge temperatuur zetten van de steen, worden edelmetalen toegevoegd.  De bergkristal krijgt niet alleen een hogere energie, maar daardoor ook zeker de kleur en de typische olie glans effect. Als gevolg van de verschillende temperaturen, bestaan er ook verschillende kleuren. Kijk voor de energetische werking bij de betreffende soorten aura kwarts. 

Aura kwarts is kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Ook kan te veel blootstelling aan zonlicht beter vermeden worden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.