• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Libelle droom picture

Libelle droom picture

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 07:00

Dromen of een visioen over een libel zijn heel speciaal, ze voorspellen de mogelijkheid om nieuwe kansen aan te nemen, die vooral op het voorjaar zijn gericht. De libelle staat in verbinding met de hogere energie, het universum en het hogere doel in je leven; je kunt ook denken aan spirituele groei en ontwikkeling en het zien of ervaren van signalen.

 

Daarnaast kan de libelle ook een verbinding met illusie en/of fantasie vertegenwoordigen, de verbinding met andere dimensies, poorten en onbegrensde mogelijkheden. Dromen over een libelle vertelt je ook iets over wijsheid en de waarheid in elke situatie waarin je zit, dit staat dus ook in verbinding met de waarheid voor jezelf en de wijsheid om diep in je eigen ziel, waarheid te kijken. 

 

Een andere uitleg is dat de libel je libido aangeeft, seksuele gevoelens en vruchtbare kansen. Een libel is net als het lieveheersbeestje en brenger van liefde en geluk, maar het geeft ook je gemiste kansen aan.

Een alternatieve uitleg is dat de libel vertelt dat je behoefte hebt aan vrijheid en blijheid, maar dat dit wel eens van korte duur kan zijn. Berichten, nieuws, contact momenten vanuit het universum, je gidsen, je helpers en/of  overleden geliefdes, zielsmaatjes, tweelingzielen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.