• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Krant droom picture

Krant droom picture

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 09:20

Dromen over een krant geeft aan dat je inzicht wilt in een situatie waarop je geen vat hebt. Een andere uitleg is het verlangen naar erkenning, rijkdom en status, maar ook hulp en ondersteuning willen in je eenzaamheid of in een moeilijke tijd. De krant weerspiegeld je ziel, je bent zelf de krant. Je leest symbolisch je zielspagina's, je bijsluiter, je beschrijving en welke obstakels en ervaringen die erbij komen kijken. 

 

Je moet heel goed opletten wat je leest, wat er in de krant staat in je droom of visioen dit is namelijk een aanwijzing waarin je inzicht wilt of wat je wilt bereiken, welke soort erkenning je wilt ontvangen en van wie; misschien wel van jezelf. 

Elk artikel weerspiegeld jezelf en/of iedereen die erbij betrokken is ( gevoel, emoties, ervaringen, woede, angst, lachen, huilen). Het artikel is als het ware je ziel, je bron, je basis, je hart, je hele wezen. Een andere uitleg is het ervaren van je kalmte, innerlijke rust en balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

 

De krant is de bewustwording van het feit dat.... inzicht krijgen in jezelf en alles waar je in het verleden, heden en in de onbekende toekomst doorheen gaat. Een andere uitleg is kennis, interesses, intelligentie, informatie en wijsheid willen vinden met betrekking tot het verleden en heden, of misschien wel een glimp willen opvangen van de nog onbekende toekomst. 

 

Een andere uitleg is dat de krant je bewust willen laten worden dat scholing of een cursus volgen, een goede volgende stap is in je leven, of dat het schrijven of lezen van boeken een deel van je levensdoel is. 

Let dus goed op, is het in kleur, welk plaatje zie ik,  papier, wat staat er geschreven en hoe ervaar ik het, gevoel en intuïtie zodat je de droom goed kunt verklaren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.