• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Jaloers droom picture

Jaloers droom picture

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 07:00

Een droom of visioen waarin je jaloers bent verteld je vaak dat er in het waakbestaan sprake is van jaloezie; dit is zowel positief als negatief te ervaren. Een andere uitleg is kwetsbaarheid, angsten en gevoelens die je zelfvertrouwen niet ten goede komen. Nog een andere uitleg is de behoefte aan erkenning voor het harde werken. Dit soort dromen geven niet zo zeer aan dat je in je waakbestaan jaloers bent al dan niet het verwijt naar jezelf toe of angst rond negatief gedrag of ervaring (vorig leven en/of trauma, herinnering) aan moment. 

 

Dromen waarin je een negatieve ervaring hebt (jaloers zijn) als het gaat over je gedrag dan is dit vaak een weerspiegeling van jezelf, een erkenningspunt, een reflectie of bewustwording van jezelf en/of iedereen die erbij betrokken is. Het is een waakbestaan moment dat invloed heeft op het verwerken, je zielslessen en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren en/of verklaart.

   

Het is een gevoel en afhankelijk van je persoonlijke referentiekader handel je dan ook hierna - het is geen verwijt naar... het is eerder een bewustwordingsmoment en/of een situatie waarin je misschien wel dan niet goed gehandeld hebt ( dat wat je ermee doet) en/of het leren van de les is veel belangrijker dan zelf verwijten en/of iedereen die erbij betrokken is. Jijzelf ervaart dit, niemand anders ervaart of voelt dit.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.