• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Groen Droom Picture

Groen Droom Picture

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 16:47

Groen is de kleur van de nieuwe liefde, nieuwe liefde vinden en hartzaken te ontwikkelen. Ook staat kleur groen in je dromen of visioen voor het aantrekken van geld, groei, schoonheid, werk , succes, geluk en voorspoed. De kleur groen in je droom of visioen zorgt ervoor dat je diep verbind met je levenswortels, de basis van het leven en het aantrekken van je wensen en dromen.

Groen in je droom of visioen vertelt je over de natuur en de persoonlijke groei in ons leven, innerlijk evenwicht en harmonie in het leven, geluk, rijkdom. Een andere uitleg is het opstarten van een nieuwe uitdaging in het leven, en vruchtbaarheid.

Dromen in de kleur gaan vertellen je heel veel over de verbinding met de elementenwezens zoals kabouters en aarde wezens maar ook met Groene Man en Pan en/of andere natuurverbindingen en ook de godin Gaia met andere woorden het weerspiegeld je hele natuurlijke wezen en de wereld waarin je leeft. De verbinding met de longen van je leven, de zuiverheid en kracht. Je zielsverbindingen en de boom en de blaadjes van alles wat er in jezelf en je leven aanwezig is. 

   

    

Groene kaars

Met de groene kaarsen maak je contact met Groene Man en Pan, de natuur elementwezens zoals kabouters en aarde elementwezens. De kleur groen zorgt ervoor dat je diep verbind met je levenswortels, de basis van het leven en het aantrekken van je wensen en dromen. De groene kaarsen zijn geschikt voor meditaties en spirituele rituelen in de breedste zin van het woord. Je kunt groene kaarsen ook bij boom en natuurmagie gebruiken.

 

 

 

 

Aanvullende droom informatie

Kleuren in je droom, het komt niet veel voor dat je bewust droomt over kleuren. Het zijn vaak elementen die je toevallig opvallen. We dromen eigenlijk altijd in basis kleuren, bruin, zwart of grijstinten. Maar als we dromen in kleur dan is het vaak

Bijvoorbeeld een rode auto of een gele deur,.... deze kleuren hebben dan een bijzondere boodschap voor je en hieronder vind je de uitleg hiervan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.