• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Explosie droom picture

Explosie droom picture

Gepubliceerd op 22 september 2021 om 07:55

Een droom of visioen over een explosie, bom vertelt je dat je mogelijk een lastige periode vol met obstakels meemaakt. Onderdrukte woede, pijn, verdriet, emoties, angst, stress en onbeantwoorde verlangens, staan op ontploffen. Een alternatieve uitleg is dat je nogal radicaal aan het opruimen bent geslagen, zodat je alles vernietigt wat op je pad ligt. Kijk heel goed wat er explodeert dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren en/of hoe je voelt, wat je ervaart enzovoorts. 

 

Een belangrijke uitleg is dat je zelf het gevecht weerspiegeld, de explosie, de bom enzovoorts, je projecteert dit op je gehele droom en/of dit ervaar je in je waakbestaan. Het zijn je eigen woede, angst, verdriet emoties (innerlijke oorlog, innerlijke demonen) enzovoorts dat heel erg hard nodig tot uiting mag komen. Een andere uitleg is dat je moeite hebt met zaken als passiviteit, agressie, autoriteit en afhankelijkheid.  Dromen zoals explosie, oorlog, angst en woede staan heel diep in verbinding met trauma's en levenservaringen, burn-out, stress en alles wat je diepste gevoel raakt in zowel je huidige leven als bijvoorbeeld vorige levens.  

 

De spirituele aanvulling hier op is dat er een verbinding kan zijn met de vuurwezens zoals draken, vuur divas en/of andere oer-wezens en de eerste mens en/of de oer-klap en elementenwezens. Een aanvullende spirituele uitleg is dat er sprake kan zijn van spirituele verandering richting hogere dimensies, en/of lagere dimensies, aura en chakra's die uit balans zijn. Alsof je bewust mag worden van het feit dat je lichamelijk en op zielsniveau aan het transformeren bent. Dit kun je zowel positief als negatief ervaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.